söndag, april 27, 2008

Byggare Bob

Igår var det full fart i Högdalens centrum - Byggare Bob var där. Var förstås tvungen att ta med lilla kusinen dit, eftersom just Byggare Bob är hans stora idol. De 150 första barnen som ritat en teckning till Bob fick varsin hjälm - så självklart hade kusinen gjort en teckning. Såhär fin blev han i sin nya Byggare Bob-hjälm:




Stackars Byggare Bob fick stå där läääänge och dela ut hjälmar och krama barn. Som tur är hade han en medhjälpare, eftersom han inte verkade se särskilt bra genom de små ögonhålen...

De hade en hel massa andra saker i centrum också den dagen, bl.a en litet tåg man kunde åka runt i, en hoppborg och en liten karusell. Och ansiktsmålning. Så efter att ha stått i en låååång kö, var det äntligen lillkusinens tur. Det killade visst lite att bli sminkad:


Han beställde en hund. Här växer nosen fram:



Nästan klart. Tror aldrig jag har sett honom sitta stilla en så lång stund!

Och här är resultatet:Hörde att han sedan gått runt på alla fyra hela kvällen och "vofflat" åt allt och alla. "Voffla" är hans eget ord för skälla :)


En av de positiva sakerna av att umgås med en ständigt babblande 3-åring en hel dag är att man inte hinner tänka på nånting annat. Lyckades glömma problemen i klassen under dagen - skönt!

1 kommentar:

HellaBella sa...

Vilken söt vovve! Tänk vad de små liven kan bara motivationen är tillräckligt hög...