tisdag, juni 09, 2009

Den blomstertid nu kommer...

Idag var det äntligen SKOLAVSLUTNING! Året har gått otroligt fort, det var ju inte länge sedan mina små ettagluttare började - och nu är de snart 2:or. Jisses.

Avslutningen var tänkt att äga rum på skolgården vid vår fina utomhusscen, men eftersom vädergudarna inte riktigt hade samma tanke så fick vi hålla till inne i matsalen istället. Men lika bra gick väl det, barnen var sommarfina och sjöng duktigt på scenen. Och vår personalshow - ett rockband som "spelade" alla möjliga mer eller mindre rockiga instrument till melodifestivallåten "1000 miles" - gjorde förstås succé...

I klassrummet efteråt fick vi traditionsenligt blommor och presenter av barnen (eller kanske snarare föräldrarna). Gjorde en liten utställning av årets skörd:
(kransen var inte en present, den hade jag på huvudet under dagen)


I personalrummet kunde vi inte låta bli att beundra en kollegas present, den härliga grodan är en solcellslampa - om solen lyser på huvudet på dagen så lyser magen på natten :)


Men en annan kollegas present slår nog alla andras (t.om. gravljusen som en av oss fick förra året). Vad det är för något vet jag inte riktigt - men om man trycker på en knapp så lyser den OCH låter ungefär som ett brandlarm. Mycket användbar :D


De flesta andra bilder är det en massa barn på så de går inte att visa här. Men den här på ett par glada kollegor vid personallunchen vågar jag i alla fall lägga upp:


Nu är det bara några utvärderings- och planeringsdagar kvar, sen är det SOMMARLOV!

Inga kommentarer: