måndag, juli 06, 2009

Ät inte hamburgare när du kör bil

Har varit på två lägenhetsvisningar idag, en i Hagsätra och en i andra änden av gatan jag bor på nu. Den i Hagsätra var jättefin, nästan helt nybyggd med mycket snyggt kök, men tyvärr med rätt så hög månadsavgift. Den andra var också fin, lite lägre avgift men med ett väldigt konstigt badrum. Märker att jag nog är lite kräsen, får väl se om jag hittar något tillräckligt bra!

På vägen mellan de två lägenheterna fick vi dagens chock. Vi hade stannat vid rött ljus på Magelungsvägen och stått still där ett bra tag - när vi plötsligt hör världens smäll och bilen tar ett skutt framåt. Mannen i bilen som kört på oss bakifrån kom ut och bad om ursäkt och visade oss sin legitimation och adress och telefonnummer och allt. Hans förklaring var att han tappat hamburgaren och därmed även tappat koncentrationen!
Som tur var gick det bra, både med oss och med bilen. Fick lite ont i huvudet, men inser nu den stora fördelen med nackstödet - utan det hade det nog inte gått så bra.

Sensmoralen av denna historia: ät inte hamburgare när du kör bil. Och om du gör det - skit i om du tappar den!

4 kommentarer:

Blueberry sa...

Synd på bilen, men det blev iaf en väldigt skojig historia. :) Hoppas han skriver ner det där om hamburgaren i brevet till försäkringsbolaget. *fnissar*

Alice sa...

oj oj tur att det inte var värre!
om du har ont någonstans imorgon så gå till vårdcentralen. bara ifall man får ont senare så tror inte försäkringsbolaget på en ifall man inte träffade en doktor direkt. om man får vara lite olyckskorp.

förresten tycker jag du ska vara kräsen, du har ju en bra lägenhet nu, så varför skulle fu nöja dig med något som inte känns markant bättre?

HellaBella sa...

Man ska vara kräsen när man letar bostad... så leta på du! Men visst är det roligt!

Mellansyrran sa...

Visste inte att du var på g å flytta. Kul! Jag ska genast sluta äta i bilen. Tur att det gick bra!