onsdag, augusti 05, 2009

Brevet är här

Idag kom Brevet. Brevet med stort B. Brevet som innebär slutet på sommaren...

Jag pratar förstås om "Välkommen-tillbaka-brevet" från jobbet, som brukar dimpa ner på dörrmattan så här års. Nu återstår bara 6 dagar kvar av det som i början kändes som en väldigt lång sommarledighet. Hur kan tiden gå så fort?

Har tillbringat dagen vid min pappas nybyggda sommarstuga i Viksberg, strax utanför Södertälje. Så här fint har det blivit där:

Och utsikten är inte helt fel den heller. Pappa poserar glatt :)


Vid stugan träffade jag bl.a. pappas frus systers dotters dotter (komplicerat? nää) Leah som är 6 år och pratar tre språk - engelska, polska och svenska - imponerande! De bor i England, så hon pratar mest engelska, men hon gjorde sig även fullt förstådd på både polska och svenska (pappan är engelsk och mamman halvt polsk, halvt svensk).

På väg hem bjöd pappa på pizza på en liten pizzeria i Södertälje. Pizzan var god, men på tåget hem började jag få väldigt ont i magen. Led mig igenom både tåg- och bussresan och stapplade sedan uppför trapporna på darriga ben - och tillbringade sen en bra stund på toaletten... Kommer inte ihåg vad pizzerian hette, så jag kan inte varna för den. Men vissa bilder från TV-programmet "Gordon's kitchen nightmares" dök upp i bakhuvudet. Måste sluta titta på det programmet...

2 kommentarer:

HellaBella sa...

Ett sånt brev har inte jag fått, vad kan det bero på ;-)

Alice sa...

ojoj stackars dig! hoppas du mår ok nu.

lustigt att du nämner BEVET. Micke och jag pratade om det idag.... :) Själva konceptet brevet alltså.