tisdag, oktober 28, 2008

Fantastisk föreläsare

Har tillbringat dagen på Älvsjö-mässan tillsammans med vad som kändes som hela Sveriges lärarkår. Slogs redan på väg från pendeltåget av hur lätt det är att se på folk att de är lärare. Det finns på nåt sätt en speciell "lärarlook" som de allra flesta lärare verkar ha, fast det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är. De allra flesta är kvinnor mellan ca 30 och 60 år. Klädstilen är något slags mellanting mellan "kontorsdräkt" och "vardagsmys". Och de rör sig gärna i små grupper, ständigt pratandes med varandra...
Lyssnade på flera olika föreläsare idag, de flesta var ganska tråkiga, men en var helt fantastisk. Jörgen Oom heter han. Tiden under hans föreläsning bara flög förbi och vi skrattade stundtals så vi kiknade. Och dessutom fick vi en snabblektion i att joddla... :) Har ni några minuter över, gå in på hans hemsida och titta på videoklippen. Och missa för allt i världen inte den lilla historien om den döda hästen - något av det bästa på hela föreläsningen.
http://www.peakmotivation.se/

1 kommentar:

HellaBella sa...

Hittade du/ni något? Självklart var pendeln sen även på hemvägen, så det blev lite stressigt.Visst var han störtskön? Nu har även S lärt sig jojka...(Stavas det så?)
Jobba inte ihjäl dig imorgon nu!