söndag, september 27, 2009

Ladies night

Igår var jag och mamma på Ladies night i Globen. Hon fick biljetten i födelsedagspresent i somras och det visade sig vara en väldigt bra idé. Smart med presenter som man kan ha nytta av själv!

Showen var förstås jättebra och Globen fylld av skrikande tjejer/kvinnor/tanter i alla åldrar :) Lägg märke till tjejen (kvinnan/tanten?) i röd klänning längst framme vid scenen till höger. Hon höll på sådär nonstop i två timmar. Vid ett tillfälle var hon t.om. uppe på scenen...

Det där var vad vi trodde var slutnumret - men sen kom det som jag hade hoppats på skulle vara med. Hade sett ett klipp på expressen.se innan och höll tummarna för att det inte bara var ett extrainsatt nummer som hyllning till Patrick Swayze. Det var det som tur var inte - titta och njut:

Hade en filmsnutt till här emellan, men den råkade jag göra ca 2 sek för lång så den går inte att lägga in. Men lyftet kom ju med i alla fall :)

Filmerna är ju något gryniga, fick zooma som bara den. Här kan man se första delen lite tydligare: http://www.youtube.com/watch?v=_H16skHkc_Q

2 kommentarer:

HellaBella sa...

Vilken kväll du verkar ha haft... Kul det där med presenter som man själv kan dra nytta av!

Kajsa sa...

Tack Hege för en kanonpresent!
Kommer aldrig att glömma "sista dansen"...